Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelschemat för oktober spikat.

På fredagskvällen bekräftades när Premier League-matcherna i oktober månad skall spelas. Månaden är i ligaspelet tuff, då de fyra motståndarna är Everton, Leicester, Liverpool och Tottenham. Tre av de fyra matcherna har flyttats från den klassiska avsparkstiden vid 16.00 svensk tid.

Månaden inleds lördag 2 oktober, då Everton kommer på besök till Old Trafford, med en match som har fått tidig avsparkstid. 13.30 svensk tid är det dags attt bänka sig.

Efter Evertonmatchen följer landslagsuppehåll, och nästa match är därför inte förrän lördagen den 16 oktober, då United åker till Leicester för bortamatch mot Leicester City. Detta är matchen som spelas på klassisk avsparkstid, 16.00.

Helgen efter väntar stormöte på Old Trafford, då Liverpool kommer på besök. Denna match är schemalagd söndag 24 oktober klockan 17.30, men är fortfarande inte till 100 % spikad. Men i nuläget skall matchen alltså spelas vid denna tid.

United avslutar månaden lördagen den 30 oktober med att åka till London för att möte Tottenham, med avsparkstid 18.30.

Utöver de fyra ligamatcherna skall United med all sannolikhet också spela två cupmatcher under månaden. En gruppspelsmatch i Champions League skall in, samt den fjärde omgången av Ligacupen om United tar sig dit. Motstånd och tid för dessa matcher kommer senare.

Spelschemat i sin helhet