Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United – Liverpool F.C

Idag går Manchester United Women på allvar in i säsongen då de tar emot Championshiplaget Liverpool F.C i en träningsmatch på Carrington. Under veckan har vi sett två målvakter skriva nya kontrakt men också utgå på lån. Nyförvärvet från Norge, Vilde Boe Risa blir intressant att se, liksom nya ytterbacken Hannah Blundell. 

Det mesta har handlat om nye huvudtränaren Marc Skinner den sista tiden. Efter en lång tid av osäkerhet gjorde Manchester United Women klart med den 38-årige engelskmannen som tidigare varit i Orlando Pride. Nyförvärven Vilde Boe Risa och Hannah Blundell är båda med i dagens startelva. Vi vet också att Uniteds EM-representanter Ella Toone och Jackie Groenen ännu inte är på plats med truppen.

Efter dagens träningsmatch väntar två ytterligare matcher innan ligastart, Aston Villa (14 aug) och Brighton & Hove Albion (28 aug). .

Manchester Uniteds lag

Liverpools lag

Teve

Matchen sänds på MUTV med sändningsstart 12.45 och avsparkstid 13.00, svensk tid.