Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Lingards framtid oviss / Pereiras drömmål / Landslagsuttagningar

Torsdagens nyhetssvep är här. Jesse Lingard är i rampljuset av två olika anledningar. Dessutom har Andreas Pereira stått för ett riktigt drömmål för sitt Flamengo. Och trots att detta landslagsuppehåll är över stundar det alltid nya landskamper.

Jesse Lingard talar ut

Engelsmannen har i samarbete med The Players Tribune släppt en artikel där han talar ut om motgångarna och framgångarna i karriären de senaste åren.

Vi får följa med honom genom de tuffa tiderna i United-tröjan innan Coronapandemin slog till, under succévåren i West Ham och om hur det var att bli petad från sommarens EM-trupp.

Det och mycket mer så klart. Dessutom hyllar han sin storebror Lou som en bidragande faktor till att Jesse lyckats vända den negativa spiralen till något positivt.

För att läsa hela artikeln klickar ni in er på den här länken.

Jag har mycket kärlek för Bruno. Han skickade ofta meddelanden till mig under mitt lån. Att få det erkännandet från någon på hans nivå var bara fantastiskt.

Jesse Lingard

Dessutom ryktas han bort…

Enligt journalisten Rob Dawson på ESPN närmar sig Jesse Lingard en flytt från Manchester United.

Enligt uppgifterna har han redan nobbat ett kontraktsförslag från klubben och United har ännu inte återkommit med ett nytt förslag.

Både Barcelona och Milan uppges vara intresserade och en flytt från moderklubben verkar alltså av allt att döma komma närmare och närmare.

Andreas Pereira slår till

… Med ett riktigt drömmål för sitt Flamengo. Luta er tillbaka och njut.

Två ynglingar uttagna till Skottlands U-17

Jack Kingdon och Malachi Sharpe har blivit uttagna till det skotska U17-landslaget inför deras EM-kvalmatcher som spelas mellan 27 oktober till 2 november.

Tre United-spelare i Wales trupp

Damlagets Hayley Ladd, Carrie Jones och Chloe Williams har alla tre blivit uttagna till Wales landslagstrupp inför VM-kvalmatcherna senare den här månaden.