Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Fängelse efter rasistiska kommentarer / Donny blir pappa / Pogba lämnar?

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att den person som uttalade sig rasistiskt mot Jadon Sancho, Bukayo Saka och Marcus Rashford efter EM-finalen har blivit dömd till fängelse. Vidare så har vi glada nyheter kring Donny van de Beek som under dagen gick ut med att han ska bli pappa. Slutligen så ser det mer och mer ut som att Paul Pogba kommer att lämna klubben efter denna säsongen.

Fängelse för rasistiska kommentarer

Den person som livestreamade sig själv när han uttryckte sig rasistiskt mot Marcus Rashford, Jadon Sancho och Bukayo Saka under EM-finalen i somras har blivit dömd till tio veckors fängelse. Det rapporterar Sky Sports.

Det var efter att de tre spelarna missat sina respektive straffar som Jonathon Best, 52 bestämde sig för att gå live på Facebook och uttrycka rasistiska kommentarer mot spelarna. Det var sedan en kollega till mannen som anmälde videon till både Facebook och polisen.

Donny blir pappa

Tidigare under dagen så gick Donny van de Beek ut med att han och hans flickvän Estelle Bergkamp (dotter till Dennis), väntar barn. Vi önskar båda två ett stort grattis!

Pogba-sagan fortsätter

Paul Pogba är, som alla vet utan kontrakt efter denna säsongen, och nu verkar det som att det lutar mer åt att han lämnar än att han skriver på ett nytt kontrakt med klubben.

Manchester Evening News har under dagen gått ut med att fransmannen inte visat några som helst indikationer om att han vill stanna kvar i klubben, och att det bästa skulle vara att låta honom lämna.

Landslagsuttagningar

Då var det snart dags för landslagsuppehåll igen, och då hör det också till att landslagen presenterar sina trupper. Som vanligt så har Manchester United många spelare som har blivit uttagna. Bland dem hittar vi Paul Pogba, som blivit uttagen till den franska truppen.

Även det Portugisiska landslaget har presenterat sin trupp, där Diogo Dalot, Bruno Fernandes och Cristiano Ronaldo blivit uttagna.

Nordirland presenterade också sin trupp under dagen, och där fanns Manchester Uniteds Ethan Galbraith med. Galbraith är för tillfället utlånad till Doncaster Rovers där det blivit ett mål och två assist för mittfältaren.