Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Fortsatt tryck på ny tränare / Solskjaer tar semester / Pogba skadad

Tisdagens nyhetssvep tar åter upp frågan om Ole Gunnar Solskjaers vara eller icke-vara. Rio Ferdinand har haft  dialog med ledningen i United och uttrycker sig ungefär som andra kritiker. Under tiden tycks Solskjaer sitta säkert. Övriga nyheter idag är att Paul Pogba har utgått skadad på Frankrikes träning. 

Fortsatt tryck på ny tränare

Rio Ferdinand har åter lagt sig i frågan om Ole Gunnar Solskjaers framtid och rapporteras ha talat med ledningen om att ersätta honom. Ferdinand uttrycker sig som de flesta andra kritiker och menar att klubben inte har en plan, filosofi och identitet. En del menar dock att även Ferdinand har ett finger med i problematiken eftersom han jobbade hårt för att Ole skulle få jobbet när det begav sig.

Till synes har kritiken inte lett till några andra besked än att Solskjaer sitter säkert på sin post även över och efter landslagsuppehållet. Om han överlever efter matcherna mot Watford, Villareal, Chelsea och Arsenal de närmaste veckorna är något mer oklart.

Solskjaer tar semester

Enligt rapporter och bilder från Manchester Evening News tar Ole Gunnar Solskjaer några dagar ledigt och flyger hem till Norge med familjen. Detsamma ska gälla för delar av ledarstaben. Vi får verkligen hoppas att ledigheten kan bidra med geniala tankar som han tar med sig inför kommande seriespel och CL. Det kommer att behövas.

Pogba skadad

Paul Pogbas skadeproblem fortsätter. Denna gång har han utgått från Frankrikes landslagssamling med en lårskada. Frankrike toppar sin kvalgrupp med 12p och kanske klarar sig utan Paul Pogba denna gång med tanke på hans form den senaste tiden.

Pogba sägs vara borta i mellan 8-10 veckor vilket såklart drabbar Uniteds val på mittfältet framåt. Hur allvarligt detta är finns det nog delade meningar om, men det är såklart ett avbräck i helheten.

Pogba ersätts av Jordan Veretout som till vardags spelar i Roma.