Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Solskjaer om Lingard/ Rodgers dementerar United-rykten

Landslagsuppehållet är över och eftersom att det är dagen innan matchen mot Watford så har Ole Gunnar Solskjaer pratat med media. Där diskuterades bland annat Jesse Lingard, som ser ut att lämna klubben i sommar. Utöver det så har vi nyheter kring Brendan Rodgers, som dementerade alla United-rykten.

Solskjaers presskonferens

Om sin egna situation

Solskjaer har haft en öppen och ärlig konversation med klubben, vilket han brukar ha i vilket fall. Egentligen inget nytt direkt, men han medger att man inte varit tillräckligt bra på sistone.

Om landslagsuppehållet

Man har enligt Solskjaer utnyttjat landslagsuppehållet på ett bra sätt och att det kom lägligt. Många spelare var tvungna att dra sig ur sina landslag på grund av diverse anledningar och har därför tränat med klubben, medan vissa har fått träffa sina familjer i sina respektive hemland.

Inför matchen mot Watford

Man har haft en bra veckas träning där man prioriterat vissa saker som behövde förbättras och enligt Solskjaer så kommer vi få se en bra prestation från laget imorgon.

Om Jesse Lingard

Jesse Lingard ser ut att lämna klubben i sommar, alternativt lånas ut i januari och sedan lämna gratis.

Detta efter att kontraktsförhandlingar mellan Lingard och klubben gått i stupet. Enligt många journalister, bland annat Paul Hirst på the Times så ska 28-åringen vara frustrerad över brist på speltid, och utländska klubbar ska redan ha visat intresse för Lingard.

Solskjaer fick frågan om detta och förstod Lingards frustration när det kom till brist på speltid. Utöver det så sa han att han inte varit speciellt inblandad i kontraktsförhandlingarna, och avslutade med att säga att Lingard fortfarande är en stor del av truppen och att han kommer att få sina chanser.

Lagnyheter

Paul Pogba och Raphaël Varane är fortfarande borta och kommer att vara det under en längre period. Utöver det så missade Marcus Rashford, Luke Shaw, Scott McTominay och Edinson Cavani landslagsspel.

Dock så ska både Rashford och McTominay vara tillbaka i träning, medan Cavani ser ut att missa morgondagens match. Luke Shaw, som ådrog sig en huvudskada i Manchester-derbyt fortsätter att följa protokoll.

Rodgers dementerar United-rykten

Brendan Rodgers, som ryktats bli den nästa United-tränaren uttalade sig under gårdagen om ryktena, och det var väl inte direkt några förvånande ord vi fick höra från Leicester-tränaren. 

Rodgers tyckte att frågan var respektlös och dementerade ryktena. Detta var vad Rodgers hade att säga.

”Det är verkligen respektlöst av dig att ställa frågan när du har en bra manager och en bra man som jobbar i klubben. För det andra kan jag inte kommentera det eftersom det är inte är sant”.