Spelarbetyg: Watford - Manchester United 4-1
Detta måste vara droppen

Jaha. Ytterligare en förlust och denna kan ha varit den sämsta på länge. Man har haft ett två veckors uppehåll där man borde ha kunna fixa en del saker. Istället såg det värre ut än vad det gjorde tidigare och då börjar man ju undra vad som faktiskt försegår på träningsplanen. Man blev utspelade av Watford av alla lag. Watford!!!! Detta måste vara droppen för Solskjaer då det är tydligt att spelarna inte spelar för honom längre, men detta är Manchester United så vem vet vad som faktiskt kommer att hända.

David de Gea: 4

Starkt att rädda en straff, men att sedan också rädda omtagningen var riktigt bra gjort av spanjoren. Kunde kanske ha ingripit bättre vid Watfords 1-0 mål. Men släpper man in fyra mål så kan man inte få ett bättre betyg.

Aaron Wan-Bissaka: 2

Vet inte om han gjorde något rätt idag. Som vanligt svag i anfallsspelet men var idag också otroligt dålig defensivt.

Victor Lindelöf: 3

Var tillsammans med resten av backlinjen under all kritik.

Harry Maguire: 1

Utvisad 69. Helt och hållet värdelös. Ta kaptensbindeln från honom illa kvickt.

Luke Shaw: 2

Utbytt 85. Precis som Wan-Bissaka så blev det inte många rätt för Shaw. Att han fick starta så tidigt efter den huvudskada han ådrog sig känns för mig inte rätt.

Scott McTominay: 2

Utbytt 46. Dålig rakt igenom. Borde inte ha fått starta.

Nemanja Matic: 3

Ingen bra match från Matic. Började okej men blev bara sämre och sämre ju längre matchen gick.

Jadon Sancho: 5,5

Utbytt 90. Ingen bra första halvlek men spelade upp sig rejält i den andra. Han och van de Beek såg bra ut tillsammans.

Efter en sådär första halvlek så spelade Sancho upp sig rejält och gjorde en bra andra halvlek.

Bruno Fernandes: 2

En av de sämsta matcherna han har gjort som United-spelare.

Marcus Rashford: 2

Utbytt 46. Kom aldrig in i matchen vilket antagligen var varför han blev utbytt inför den andra halvleken.

Cristiano Ronaldo: 3

1 assist. Hade ett antal hyfsade lägen men lyckades inte få in bollen. Fin assist till van de Beeks reduceringsmål.

Donny van de Beek: 6,5

Inbytt 46. 1 mål.  Var enligt mig vår bästa spelare idag. Kom in och gjorde mål relativt tidigt och det såg ut som att det skulle kunna bli match av detta igen. Han och Sancho verkar ha någon slags kemi som förhoppningsvis går att bygga vidare på.