Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En återstart på riktigt!

Många har pratat om en återstart (eller reset) ett antal gånger under senare tid. Nu är det så dags på riktigt efter att klubben valt att sparka Ole Gunnar Solskjaer. Hur reaktionen blir återstår att se. Det är alltså Michael Carrick som leder laget fram tills vi har en mer permanent lösning på plats. Veckan summeras som jobbig. Nya tag väntar omgående, inte minst genom bortamatchen mot Villareal på tisdag kväll, där herrlaget kan bli klart för slutspel i Champions League. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Watford – Manchester United 4-1

Förlusten mot Watford blev alltså droppen. Solskjaer fick gå. Logiskt, rimligt och nödvändigt. Den första halvleken mot Watford var nog bland det sämsta vi sett på år och dag, ingen ordning någonstans, ingen glöd och inget hjärta. När Maguire sedan tog ett andra gult kort var matchen över. Små ljusglimtar i andra halvlek var en frisk van de Beek och en pigg Sancho. Kanske ska laget bygga på dessa herrar och även Lingard redan nu på tisdag. Frågan är bara vad vi gör med backlinjen när ingen tycks vara i form och Varane är skadad.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WLC: Manchester United – Manchester City 2-1

Flera unga spelare fick chansen mot rivalerna i City. Carrie Jones och Ivana Ferreira Fuso gjorde det bra. Målet kom från Ferreira Fuso och Ona Battle och resulterade i en skön vinst i ligacupen.

Matchrapport

WSL: Manchester United – Arsenal 0-2

Tyvärr blev serieledande Arsenal ett nummer för stort för damerna under gårdagen. Det var kanske inte helt oväntat men vi hade hoppats på mer. Ett nykomponerat centralt mittfält hjälpte inte och det var där de största problemen kunde ses. Mediema och Mannion stod för Arsenals mål.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL2: Derby County – Manchester United 1-1

I en tämligen händelsefattig match fick Uniteds U23 med sig en poäng. Det var den sista skärpan som saknades även om spelet stundtals var bra. Hannibal får överlag beröm för sin insats och assisterade också Charlie McNeill till Uniteds mål.

Matchrapport

P18: Burnley – Manchester United 2-2

Även de yngre herrarna fick nöja sig med en poäng borta mot Burnley. Laget var favoriter på förhand och borde också ha vunnit men släppte till en kvittering i matchens slutskede. Även om United var det bättre laget så lyckades man alltså slarva och släppa till två mål bakåt. Målen gjordes av Jack Moorehouse och Manni Norkett.

Matchrapport

Nyheter och annat

Ökade intäkter men också ökade lönekostnader

Ödesveckor för United

Hon är klok bortom sin ålder

Jag vill skapa fler minnen med den här klubben

 

Watford blev droppen

Ole Gunnar Solskjaer lämnar United, Michael Carrick tar över tills vidare

Det säger allt om inkompetensen i ledningen

 

Jag är stolt över vad vi gjort!

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, Damkollen, Inför Villareal

Tisdag

14.00 / U19 / UYL: Villarreal – Manchester United
18.45 / HERR / CL: Villarreal – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Resultatpost YUL, Matchdag, Snackisar, Spelarbetyg

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet, Dagen efter

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet,

Fredag

14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

12.30 / U18 / PLC: West Bromwich Albion – Manchester United
13.00 / U23 / PL2: Manchester United – Crystal Palace

Muss.se: Unitedsvepet, Resultatpost U18, Resultatpost U23, Inför Chelsea

Söndag

17.30 / HERR / PL: Chelsea – Manchester United
Muss:se: Matchdag, Snackisar, Spelarbetyg