Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Nytt på hemsidan
Muss-bloggen flyttar hem

Äntligen flyttar den oerhört populära Muss-bloggen hem till muss.se, vilket medför att den kommer ta en större plats på sajten.

Muss-bloggen kommer i och med detta även att få ett litet ansiktslyft. Men annars är allt som vanligt. Mats W. Svensson och Lisa Lloyd är fortfarande de som styr skutan, i både medgång och motgång. Bloggen kommer även fortsättningsvis att vara tillgänglig i klassiskt bloggformat på muss.se/blogg.

Inför flytten tog vi oss ett litet snack med våra bloggare, som inte haft mycket muntert att skriva om de senaste åren.

Hur har det egentligen varit att driva Muss-bloggen post Fergie?

Mats: Det har varit ungefär lika inspirerande som United varit under samma tid. Till en början försökte jag hålla mig på en hög nivå, med dagliga inlägg, men i takt med att spelet och framgångarna avtog gjorde även motivationen det. Under Louis van Gaal var det nog som allra värst.

Lisa: Ja, jag kom ju in i bilden strax efter Fergie lämnade så jag har ju inget att jämföra med. Men tiden efter 2013 har ju varit extremt jobbig som supporter och självklart hade det varit roligare att driva en blogg som följde ett framgångsrikt lag.

Hur ska United komma på fötter igen?

Mats: Jag ser inte att det kan hända så länge Glazyrerna äger laget. Så egentligen är den enda lösningen att dom av någon anledning skulle få för sig att sälja klubben, vilket ju känns osannolikt med tanke på hur jävla pengakåta dom är.

Lisa: Instämmer med Mats. Det kan inte bli någon långvarig förändring under ett så oansvarigt och inkompetent ägarskap.

Hur kommer den här säsongen sluta för Uniteds del?

Mats: Nattsvart.

Lisa: Det beror helt på vad som händer nu. Vi förlorade mot Watford för knappt en timme sedan, i skrivande stund, och jag tror den kommande veckan blir avgörande.

Flytten är planerad att genomföras under veckan. I samband med flytten – som görs nattetid – kan bloggen vara otillgänglig i nån timme.