U23: Manchester United - Crystal Palace 1-2
Tom Heaton i mål, men det hjälpte inte

Det blev ingen rolig lördag för Manchester Uniteds U23-lag när Crystal Palace gästade Leigh Sports Village. Det slutade i en 2-1 förlust för United, som nu också fått se sig passerade i ligan av just dagens motståndare.

Neill Wood gjorde en del ändringar jämfört med matchen mot Derby. Bland annat fick vi se A-lagskeepern Tom Heaton i mål. Vi fick även se Anthony Elanga, Charlie Savage och Zidane Iqbal i startelvan, istället för Marc Jurado, Hannibal och Garnacho.

För Uniteds del så började matchen på sämsta tänkbara sätt när Crystal Palace tog ledingen redan i den tredje minuten. Detta genom Jesurun Rak-Sakyi. Det skulle dock intre dröja speciellt länge innan man fick in en kvittering.

Den kom nämligen i den 14:e minuten genom ingen annan än Charlie McNeill, vilket var hans fjärde mål på u23-nivå denna säsongen. Framspelningen till målet stod Anthony Elanga för.

Charlie McNeill hämtar bollen ur nät efter att ha gjort Uniteds kvitteringsmål.

Rapporterna från matchen är väldigt få, men sett till de rapporter som finns så verkar det som att den första halvleken var relativt jämn, men att bortalaget hade någon mer chans än United.

Väl till den andra halvleken så började den likt den första, nämligen ett tidigt mål för Palace. Denna gång var det John-Kymani Gordon som fick näta och ge gästerna en 2-1 ledning.

Fortsättningsvis så var matchen väldigt jämn set till både bollinnehav och skott på mål, men det blev inga mer mål i matchen. Man fick se sig besegrade av Crystal Palace, som nu också tagit sig förbi United i ligan.

Manchester United – Crystal Palace 1-2 (1-1)