Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ten Hag klättrar på Uniteds lista / Hannibal närmar sig final

I veckans sista nyhetssvep så har vi nyheter att rapportera kring Erik ten Hag, som har imponerat på United-ledningen. Vidare så närmar sig Hannibal och Tunisien final i FIFA Arab Cup, och avslutningsvis så ser det mer och mer ut som att Andreas Pereira kommer att lämna klubben permanent.

Ten Hag klättrar på Uniteds lista

Enligt Simon Mullock, som skriver för The Mirror så har Ajax tränare Erik ten Hag klättrat upp på Uniteds lista när det kommer till vem som ska bli klubbens nästa tränare.

Enligt Mullock så ska en faktor vara att ten Hag har varit framgångsrik när det kommer till att utveckla unga talanger som till exempel Frenkie de Jong och Matthijs de Ligt. Att han också lyckats få ut det bästa av spelare som tidigare misslyckats i Premier League ska också vara en anledning enligt Mullock.

Hannibal ett steg närmare final

Manchester Uniteds stjärnskott Hannibal Mejbri spelade 89 minuter för Tunisien, när man i fredags slog Oman med 2-1 i kvartsfinalen i FIFA Arab Cup.

I semifinalen kommer man att möta Egypten, och den matchen spelas på onsdag.

Pereira vill lämna

Andreas Pereira, som för tillfället är utlånad till Flamengo vill lämna United permanent. Detta enligt Sport Witness som hänvisar till ESPN Brasil.

Pereiras lånekontrakt sträcker sig fram till juni, men eftersom att den brasilianska ligans säsong är över så hoppas man kunna lösa en permanent övergång inom en snar framtid.