Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Victor Lindelöf verkar okej / CL-åttondelarna spikade

Måndagen var minst sagt händelserik. Därför blir det ett lite kortare nyhetssvep där vi nås av att vår svenska mittback Victor Lindelöf återhämtat sig bra efter matchen i lördags. Dessutom har datumen för åttondelsfinalerna i Champions League spikats och så har damernas FA Cup-motståndare lottats.

Lindelöf återhämtar sig bra

Vi var nog många som oroade bevittnade Victor Lindelöfs uppenbara andningsproblem via tv-rutan i lördags kväll. Mittbacken fick bytas ut och signalerade tydligt mot hjärtat.

En riktigt läskig syn men allt verkar vara okej med svensken. United släppte idag en uppdatering med följande utläggning kring Lindelöfs status.

Victor genomgår för närvarande en rad försiktighetsundersökningar. Han har dock återhämtat sig bra från det som hände i matchen mot Norwich. Allt tyder på att detta inte är kopplat till något covid-utbrott inom klubben.

Manchester United

Även Victors fru Maja har via sin blogg givit en uppdatering kring läget.

Otroligt obehagligt, speciellt när jag inte fick tag på honom vilket jag alltid brukar få. Det var en lång kvart innan jag fick tag på en i teamet som uppdaterade mig. Allt verkar vara okej som tur är och vi väntar på svar på dom sista testerna som avslutas imorgon.

Maja Nilsson Lindelöf

Då spelas åttondelarna

Vi ska inte gå in mer på gårdagens haveri till lottning. Men efter många om och men blev det till sist Atletico Madrid som lottades fram till Uniteds motståndare i Champions Leagues åttondelsfinaler.

När spelas de matcherna undrar ni då. Jo, det ska jag berätta. United inleder på bortaplan den 23 februari med avspark 21:00 svensk tid. Returmötet spelas på Old Trafford den 15 mars med samma avsparkstid.

Bridgwater i FA-Cupen

FA Cupens fjärde omgång lottades under gårdagen och för damlaget innebär det spel mot ett lag från den engelska tredjedivisionen.

Bridgwater United väntar på bortaplan och matchen kommer att spelas den 30 januari.