Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Finalförlust för Hannibal / Inställt träningsläger / Cavani lämnar?

I söndagens nyhetssvep kan vi rapportera att det inte inte gick hela vägen för Hannibal i FIFA Arab Cup. Vidare så har damerna tvingats att ställa in sitt planerade träningsläger på Malta som skulle ha ägt rum under vinteruppehållet. Avslutningsvis så ser det ut som att Edinson Cavani kommer att lämna klubben i januari.

Finalförlust för Hannibal

Det gick inte hela vägen för Hannibal och Tunisien i FIFA Arab Cup. Under gårdagen spelade man finalen mot Algeriet, och det krävdes förlängning för att kora en vinnare. Där drog Algeriet det längsta strået och vann till slut med 2-0. Hannibal spelade 86 minuter innan han byttes ut. 

Hannibal gjorde en mycket imponerande turnering som bland annat innehöll två man of the match-utmärkningar.

Damerna ställer in träningsläger

Damlaget kommer inte att åka till Malta för det korta träningsläger man tidigare hade planerat in. Det skriver Sportsdesk.com som hänvisar till tidningen Times of Malta. Under lägret skulle man ha spelat en träningsmatch mot det maltesiska laget Birkirkara. Detta kommer alltså inte ske på grund utav de stigande Covid-19 fallen i England.

Cavani lämnar i januari?

Det lutar mer och mer åt att Edinson Cavani kommer att lämna Manchester United i januari. Enligt Sport så är Barcelona mycket intresserade och kommer, enligt tidningen att börja diskutera en eventuell övergång med United under de kommande dagarna. Även Marca har gått ut med liknande information.

Cavani har missat stora delar utav säsongen på grund av skada, och egentligen kanske det vore det bästa för båda parterna. Dock så skulle Cavani kunna ha en viktig roll under Rangnick, då han är en spelare som passar tyskens spelsätt. Det blir intressant att se hur detta spelar ut sig under de kommande dagarna.