En vecka med dubbla matcher väntar för såväl herr- och damlaget väntar Manchester United. Damerna ser ut att ha hittat formen, men på onsdag blir det en riktig utmaning då man åker till London för att möta Arsenal. Ralf Rangnick och herrarna däremot, de kämpar på för att hitta någon form av ordentlig kvalitet.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Manchester United – Aston Villa 1-0

En dålig insats räddades av Scott McTominays fina skarvnick när United avancerade i FA-cupen.
Allt om matchen

PL: Aston Villa – Manchester United 2-2

Trots en bra första halvlek och 2-0 lyckades United inte knyta ihop säcken, utan tappade återigen poäng i ligaspelet.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Birmingham City 5-0

Manchester Uniteds damlag inledde 2022 med en utklassningsseger mot Birmingham City. Leah Galton var segerorganisatör då hon på sex minuter i första halvlek assisterade till 1-0 och sedan gjorde två mål själv. Till slut vann United med 5-0.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Manchester United – Tottenham Hotspur 1-1

Efter drygt en månads uppehåll var det äntligen dags för reservlaget att lira fotboll igen. Tottenham Hotspur stod för motståndet och det blev en match där poängen till slut delades lagen emellan, detta efter två sena mål.

FAY: Reading – Manchester United 1-3

Manchester Uniteds U18 gästade under kvällen Reading i den fjärde rundan av FA Youth Cup. Väl där så visade man prov på sin offensiva kraft och tog en komfortabel 3-1 seger.

PL2: Manchester City – Manchester United 3-1

Manchester Uniteds U23 var chanslösa mot Manchester City. Det blev till slut en 3-1-förlust, i en match där City gjorde tre mål på sex minuter i första halvlek.