Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Brentford
Flertalet spelare väntas vara tillbaka

Manchester United reser under kvällen till London för att imorgon möta nykomlingen Brentford i en match som initialt blev uppskjuten på grund av flertalet Covid-19-fall. Den här gången är truppen desto mer intakt och ett par starka namn finns nu med som inte medverkade senast.

Det kanske mest notabla är att Anthony Martial finns med i den resande truppen. För den som missat vad som hänt de senaste dagarna sades det från Ralf Rangnicks håll att Martial inte ville vara med i truppen mot Aston Villa i helgen, varpå fransmannen dementerade detta via sina sociala medier.

Rangnick nämnde under dagens presskonferens att saken är utagerad och att ett beslut kring fransmannens medverkan skulle tas senare under tisdagen.

Beslutet är nu alltså att 26-åringen finns med i resesällskapet och det gör även Cristiano Ronaldo, som missade mötet med Villa. Förhoppningsvis blir det en injektion för Uniteds del.

Noterbart är också att Anthony Elanga är inkluderad. Måhända ingen skräll i sig, med tanke på det stora förtroende Rangnick verkar ha för svensken. Hursomhelst är det roligt och Elanga lär ha goda chanser att återigen nypa en startplats.

Några som inte synts till är den engelska kvintetten i form av Marcus Rashford, Luke Shaw, Jadon Sancho, Jesse Lingard, och Aaron Wan-Bissaka. Fyra av dem lär i alla fall dyka upp i den officiella truppen.

Det enda stora frågetecknet är Lingard. Från Uniteds kanaler bekräftades det att 29-åringen dragit på sig en ankelskada under dagen, så att han inte finns med i truppen nu gör nog att vi kan utesluta honom imorgon.

Diogo Dalot står inte heller med men torde finnas med på något hörn.

Manchester Evening News, som i vanlig ordning är uppgiftslämnare, såg inte till alla spelarna på flygplatsen men räknar med att åtminstone Shaw, Wan-Bissaka, Sancho, och Rashford finns med.

Den rapporterade matchtruppen i sin helhet:

Målvakter: De Gea, Heaton, Henderson

Backar: Varane, Maguire, Lindelöf, Telles, Jones

Mittfältare: Matic, McTominay, Fred, Van de Beek, Fernandes, Mata

Forwards: Elanga, Martial, Ronaldo