Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Martial lånas ut till Sevilla
Inhoppet mot West Ham blev avskedsföreställningen

Samstämmiga uppgifter kommer nu kring Anthony Martials framtid. Det ser ut som att resten av den här säsongen kommer spenderas i toppskiktet av den spanska ligan, närmare bestämt i Sevilla.

Hårdast, som så många gånger förr, går Fabrizio Romano ut, som hävdar att utlåningen är helt klar. Klubbarna skall vara överens, Martial skall ha accepterat Sevillas bud och han skall flyga till Spanien under de närmaste timmarna.

BBC:s Simon Stone är en smula mer försiktig i sin rapport, precis som han brukar vara. Enligt honom är det inte helt klart att United accepterat Sevillas bud, och han skriver också att Martial kan tänka sig att ta en lönesänkning för att få igenom flytten.

Chris Winterburn som skriver för Marca hävdar dock att Sevilla inte kommer betala hela Martials lön, utan bara ungefär hälftten av den, samt att det inte tillkommer någon extra låneavgift. Han slår fast att lånet är klart enligt dessa premisser och att Martial kommer träna med Sevilla för första gången på torsdag.

Exakt vilka uppgifter som stämmer går i nuläget inte att veta. Däremot verkar det väldigt sannolikt att vi under de närmaste dagarna kommer få en bekräftelse på att Martial kommer spendera resten av säsongen i Sevilla. Vad som händer efter säsongen ser ut att bli behandlat då, någon klausul för Sevilla att köpa loss Martial verkar inte finnas med i den överenskommelse som slutits nu.