Snackisar efter Burnley - Manchester United 1–1
Ny match – samma skit

Manchester United borde som i fredags ha punkterat matchen redan i den första halvleken. Men en kombination av oskärpa och ett domarhaveri förhindrade det. Istället fick Burnley med sig en poäng efter att ha gjort mål på sin enda stora målchans.

Borde varit avgjort i halvtid

Vi sa det i fredags och vi kommer med all säkerhet få säga det igen. Men hur Manchester United inte vinner efter den första halvleken är en enda stor gåta.

Två bortdömda mål där bägge två går att ifrågasätta. Särskilt det andra, vet fortfarande inte riktigt varför det blev bortdömt.

Men trots det borde det ha varit avgjort ändå. Cavani hade öppet mål från en meter och andra chanser radades upp, det borde ha stått minst 2–0 i paus.

Men gör man inte mål, straffas man. Särskilt när man möter lag som Burnley som har byggt hela sin grund på att göra mycket av väldigt lite. Maguire och McTominay går bort sig och vips så är det 1–1 och två nya förlorade poäng. Nattsvart.

Matcher som måste vinnas

Om Manchester United ska ta en topp-4 placering den här säsongen får man inte gå ifrån sådana här typer av matcher utan tre poäng. Då kommer det inte bli något spel i Champions League nästa säsong.

Burnley ligger sist i Premier League och är rent kvalitetsmässigt det absolut sämsta laget. De har det varit under ett par år nu men har kravlat sig kvar på något oförklarligt sätt.

Med det sagt ska detta Burnley inte ha en chans mot dagens Manchester United. Därför går det inte att konstatera annat än att detta är ett fiaskoresultat för Rangnicks mannar.

Otur? Ja. Men det gör inte mycket, dessa matcher måste vinnas. Det är för dåligt.

Samarbetet Shaw x Sancho

Den engelska duon kombinerade sig fint fram på Burnleys högerkant flera gånger om och skapade stor oro i motståndarnas försvar. Låg bakom mycket, nästan allt som United skapade i offensiv väg under den första halvleken.

Det avtog något i den andra halvleken vilket var synd. I takt med att Uniteds offensiv avtog mattades duon också av.

Duons samarbete kan absolut vara något att jobba vidare på. Snabbheten från Shaw samt Sanchos spelförståelse samt timing i passningsspelet kan utgöra problem för en mängd försvar.

Samtidigt behövs det en bättre slutprodukt. Men det finns mycket kvalitet att ta av här.

Cavani eller Ronaldo – Pest eller kolera?

Anfallsduon är faktiskt helt ofantligt iskalla just nu. Oskarpa i allt de gör. De bidrar inte med något i anfallsspelet och är just nu bara en belastning för laget.

Nästan sÃ¥ man börjar sakna en viss fransman som nuförtiden tillbringar sin tid i Andalusien…