Unitedsvepet
United bötfällda / Tungt avbräck hos Atletico / Landslagsnytt

Ikväll är det match. Men först är det dags för dagens nyhetssvep. Vi nås av nyheten att Manchester United bötfälls av FA samt att Atletico Madrids lagkapten missar kvällens match. Dessutom tas det senaste kring damernas landskamper upp.

20 000 pund i böter

Blir straffet för incidenten som skedde i matchen mot Brighton förra tisdagen. Flertalet United-spelare omringade då domaren efter att han endast gett ett gult kort till Brighton-kaptenen Lewis Dunk som rivit ner Anthony Elanga som kom fri mot målvakten.

Domaren ändrade sig efter samråd med VAR och tilldelade Dunk ett rött kort. Men trots det straffas nu Manchester United med en bot på 20 000 pund, motsvarande 253 000 kronor.

Koke missar kvällens match

Det bekräftar Atletico Madrid på sina sociala medier. Lagkaptenen dras med en muskelskada i ena låret. Klubben genomför undersökningar kring hur pass allvarlig skadan är.

Aeroflot fortsätter sponsra

Ingen har missat oroligheterna omkring Ryssland och Ukraina den senaste tiden. Flygbolaget Aeroflot som sponsrar Manchester United är majoritetsägt av den ryska staten,

Laget reste inte med det ryska flygbolaget till Madrid. Men Aeroflot kommer fortsätta sponsra klubben framöver, trots oroligheterna. Det rapporterar BBC-journalisten Simon Stone.

Damernas landslagsnytt

Wales damlandslag besegrade under tisdagen Irland med 1-0. Uniteds Carrie Jones fanns med i truppen men blev kvar på bänken under 90 minuter.

Skottland spelade under tisdagen en 0-0 match mot Ungern. Kirsty Smith och Kirsty Hanson spelade de första 45 minuterna medan Martha Thomas blev kvar på bänken. Skottland vann efter 90 minuter på straffar.

Vann gjorde inte Nederländernas damer. Jackie Groenen spelade 76 minuter för sitt land när de föll med 3-1 mot Frankrike.

Maria Thorisdotter var tillbaka i Norges elva efter att ha ådragit sig en huvudskada senast. Startade gjorde också Vilde Bøe Risa. Och matchen då? Jo, Norge vann med 2-0 mot Portugal.