Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Datum för juniorernas semifinal / Månadens spelare i februari / Tränarjakten

Onsdagens nyhetssvep är här. Vi redogör bland annat för när juniorernas semifinal i FA Youth Cup spelas och vilka spelare som blivit nominerade till månadens spelare i februari. 

Till sist tar vi upp det senaste kring tränarjakten, där ryktena säger att ett nytt namn kastats in i ekvationen.

Semifinalen i FA Youth Cup

Manchester Uniteds U-18 är framme i semifinal i FA Youth Cup, där Wolverhampton väntar. Matchen kommer spelas på Old Trafford den 9 mars klockan 20:00.

United har inte varit i final i turneringen sedan 2011. Vi håller alla tummar vi har och stöttar laget den 9 mars.

Månadens spelare i februari

Nomineringarna för månadens spelare i februari har släppts. Jadon Sancho, Raphaël Varane och Anthony Elanga är spelarna som har chans att ta hem utmärkelsen.

Så klart är det väldigt roligt att en svensk är nominerad. Elanga har haft en fin februari – med bland annat mål på Elland Road och i bortamatchen mot Altético Madrid.

Om ni frågar mig ska priset inte gå till svensken. Det ska gå till Jadon Sancho.

Senaste i tränarjakten

Jakten på en ny tränare för Manchester United är i full gång, då Rangnick endast har tjänsten över säsongen. Som bekant är det Mauricio Pochettino och Erik ten Hag det har pratats mest om.

Enligt ESPN har ytterligare ett namn kastats in i ekvationen – och det är ingen mindre än Carlo Ancelotti och ska ses som ett kortsiktigt alternativt. Enligt ESPN:s uppgifter är det Ancelottis erfarenhet av Premier League och Champions League som får klubben att vara intresserade. Real Madrid-tränaren och Sir Alex Ferguson sägs också ha en nära personlig relation.

Vi har lärt oss att ta rykten som detta med en nypa salt. Men det blir intressant att se vilken väg Manchester United tar i sommar.