Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ten Hag tillgänglig för två miljoner / United vill förstärka på fem positioner

Sent på söndagskvällen avslutar vi helgen med att rensa ut det vi har på nyhetsfronten. Det vi avhandlar är vad Erik ten Hag skulle kosta, samt att det klargjorts hur damerna skall förstärkas inför nästa säsong.

Ten Hag tillgänglig för två miljoner

Från Holland inhämtar vi att Erik Ten Hag nu skall vara favorit att ta över som ny Unitedmanager. Enligt Mike Verweij, som brukar ha bra insyn i Ajax, har Ten Hag en klausul på drygt två miljoner euro som United skulle behöva betala för att få loss honom.

Med tanke på att det kostade United 19,6 miljoner pund att köpa ut José Mourinho och hans assistenter kan vi anta att två miljoner euro för Ten Hag inte är en summa som skulle stå i vägen för United, om man väljer att gå för holländaren.

 

United vill förstärka på fem positioner

Från Jamie Spencer har vi fått en uppdatering på vilka positioner United vill förstärka på damsidan till nästa säsong, och det är ingen liten uppdatering man vill göra. Enligt Spencer letar klubben aktivt efter en mittback, centralmittfältare, en ”nummer 10”, en ytter och en central anfallare.

Bakom kulisserna skall United redan agera aggresivt i sin rekrytering för att undvika att upprepa förra sommaren, då nyförvärven kom in alldeles för sent. Samtidigt är tränare Marc Skinner tydlig med att det är oerhört viktigt att det är rätt spelare som kommer in.