Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Försäsongsmatch bekräftad
United mot Aston Villa i Perth 23 juli

Ytterligare en försäsongsmatch är bekräftad av Manchester United. Vi kommer att ta emot Aston Villa i Perth på den australiensiska västkusten den 23 juli. Det blir lagets fjärde match under Erik ten Hag efter möten med bland annat Liverpool. 

Sedan tidigare har Manchester United bekräftat tre försäsongsmatcher för Erik ten Hag och det nya lagbygget. Innan matchen mot Aston Villa möter vi Liverpool i Bangkok 12 juli, och sedan Melbourne Victory 15 juli och Crystal Palace 19 juli. De båda senare går av stapeln i Melbourne medan den fjärde matchen alltså kommer att spelas i staden Perth långt ned på västkusten.

John Murtough kommenterar:

Vi glädjer oss att återvända till Perth för att möta högkvalitativt motstånd från Premier League och åtnjuta förstklassiga träningsanläggningar i staden.

Han fortsätter:

Försäsongsturnén är en väldigt viktig del av lagets förberedelser för kommande säsong och vi vet, från tidigare erfarenhet, att Perth är en idealisk plats att vara på under en så viktig period.

Alla hoppas förstås på att Ten Hag redan då ska kunna visa upp ett lag som tagit några steg framåt.

Collette Roche, operativ administrativ chef i klubben, uttalar sig också om den bekräftade matchen mot Aston Villa.

Vi ser fram emot att återknyta bekantskapen med våra fans, inte bara från västra Australien utan också andra som reser från närliggande stater och hela sydöstra Asien.

Det var fantastiskt när vi var där senast och jag är säker på att det blir samma sak nu. Alla fyra matcher på turnén i sydöstra Asien blir en fantastiskt möjlighet för alla internationella fans att se sina favoritspelare på nära håll.

Låt oss hoppas att fansen får något att njuta av på försäsongsturnén, inte minst får vi tro på en bättre match mot Liverpool än vad som skett under nuvarande jobbiga säsong. Samtliga fyra matcher sänds live på MUTV.