Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Engelsk trio tillbaka i träning / Släpper inte Henderson permanent?

Onsdagens nyhetssvep är här och vi nås av det glädjande beskedet att Luke Shaw, Marcus Rashford och Jadon Sancho alla tre är tillbaka i träning med laget. Dessutom kommer nya uppgifter kring Dean Hendersons framtid i klubben.

Trion tillbaka i träning

Luke Shaw har inte varit aktuell för spel sedan början av april och väntades missa resten av den här säsongen. Men inför den sista matchen mot Crystal Palace är nu vänsterbacken tillbaka i träning och kan möjligtvis figurera på söndag.

Även sjuklingarna Marcus Rashford och Jadon Sancho är tillbaka i träning till matchen och kan även de vara aktuella mot Crystal Palace. Glädjande nyheter!

Utlåning troligare för Henderson

Det uppger The Telegraph som hävdar att United inte är särskilt sugna att släppa den engelska målvakten på en permanent övergång i sommar.

Detta då han fortfarande har tre år kvar på sitt kontrakt och han sitter dessutom på en hög lön vilket innebär att en utlåning är ett troligare alternativ.

Newcastle är intresserade av Henderson och ska enligt tidigare uppgifter överväga ett bud på omkring 40 miljoner pund.

Fem damer i Englands bruttotrupp

I sommar spelas EM i England och i värdlandets bruttotrupp till turneringen hittar vi fem stycken United-spelare.

Alessia Russo, Ella Toone, Katie Zelem, Lucy Staniforth och Mary Earps har alla blivit uttagna av förbundskaptenen Sarina Wiegman.