Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitednyheter
Klart: Pogba lämnar Manchester United

Fulham v Manchester United - Premier League

Manchester United har bekräftat att Paul Pogba lämnar klubben när kontraktet går ut den 30 juni.

Sommaren 2016 värvade Manchester United tillbaka Paul Pogba från Juventus för en rekordsumma. Nu lämnar 29-åringen klubben efter en sejour som på det stora hela får betraktas som en besvikelse.

”Alla i klubben vill gratulera Paul för hans framgångsrika karriär, och tacka honom för sina insatser i Manchester United. Vi önskar honom all lycka i sina nästa steg på en anmärkningsvärd resa”, skriver United på sin hemsida.

Paul Pogba lämnar Manchester United med en FA Youth Cup, en Community Shield, en ligacuptitel och en Europa League-titel på meritlistan. Vilken nästa destination blir för fransmannen är ännu inte bekräftat.