Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Uppgifter från lokaltidningen
Dylan Levitt förlänger med Manchester United

Dylan Levitt, 21, har stått för en fin lånesejour i skotska Dundee United säsongen 2021/22 och kommer nu belönas med en kontraktsförlängning i Manchester United.

Uppgifterna kommer från lokaltidningen Manchester Evening News och även om inget officiellt kommunicerats kan vi med största sannolikhet slå fast att förlängningen kommer ske.

Dylan Levitt är en Unitedprodukt som för det mesta spenderat tid i ungdoms- och reservlagen. Under den gångna säsongen var han emellertid utlånad till Dundee United i Skottland och stod där för en fin säsong. 29 matcher och sex mål blev facit och mittfältaren blev dessutom framröstad till klubbens Fans’ Player of the Year.

Belöningen för detta blir nu att den walesiske landslagsmannen belönas med en kontraktsförlängning med Manchester United. Levitts kontrakt löper egentligen ut den 30 juni men då det finns en option på ytterligare ett år inskrivet i kontraktet gör det alltså att United kan trigga den.

Huruvida det blir utlåning igen eller inte återstår att se. Sannolikheten att han finns med på lagets försäsongsturné är stor men efter det lär en utvärdering göras om man ska behålla honom eller inte. Förlängningen nu innebär att United skulle kunna få en slant för honom i sommar.

Intresse uppges finnas, både i England och Skottland, oavsett om klubbar vill låna eller köpa 21-åringen.