Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Möter Rayo Vallecano på Old Trafford
Erik ten Hag första försäsong avslutas på hemmaplan

Manchester Uniteds försäsong 2022 avslutas med en hemmamatch mot Rayo Vallecano. Söndagen den 31 juli spelar United mot förra säsongens spanska ligatolva på Old Trafford.

Matchen spelas dagen efter mötet med Atlético Madrid i Oslo. Ett rimligt antagande är att matchen planerades in efter önskemål från vår nya manager Erik ten Hag. Mötet med Rayo Vallecano blir Ten Hags första match på Old Trafford.

Totalt blir det därmed sex träningsmatcher i sommar. United inleder försäsongen med en match mot Liverpool i Bangkok den 12 juli. Därefter reser United vidare till Australien för matcher mot Melbourne Victory (15 juli, i Melbourne), Crystal Palace (19 juli, i Melbourne) och Aston Villa (23 juli, i Perth).

Avslutningsvis blir det två matcher i Europa. Först mot Atlético Madrid i Oslo den 30 juli och sedan alltså Rayo Vallecano på Old Trafford, dagen efter.