Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor 2022/23
På torsdag släpps spelschemat och supporterklubbens resor

Torsdag 16 juni klockan 10.00 svensk tid släpps spelschemat och du kan beställa din resa/matchbiljett för säsongen 2022/2023.

Info resor och biljetter här!

För många är det nästan som julafton och midsommar på en och samma dag när schemat kommer. Börjar vi hemma eller borta? När möter vi Liverpool? Eller City? Hur är det med jul- och nyårsmatcherna?

Spänningsmomenten är många och dagen vi får svar på frågorna är den 16 juni.

Några saker vi kan säga baserat på erfarenhet och redan känd information:

  • Fjolårets seriemästare brukar börja på hemmaplan. Om den traditionen fortsätter betyder det att City får en hemmamatch och då måste United spela borta i serieöppningen.
  • Det blir ett uppehåll i Premier League på grund av VM. Sista omgången innan uppehållet är helgen den 13 november, medan starten efter VM är den omgång som spelas annandag jul.
  • Med både Europa League och minst en omgång i Carabao Cup och VM-uppehåll före jul väntas många mellanveckorsmatcher i höst. Totalt kommer United att spela 23 matcher från 6 augusti till helgen 13 november.
  • Europa League spelas på torsdagar och det betyder att matchen helgen därpå spelas på söndag eller i värsta fall på måndag.

Oavsett vem United möter har supporterklubben 500 permanenta platser på Old Trafford för varje hemmamatch i Premier League.

Beställ din matchbiljett här!