Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Försäsongstruppen
Många ungdomar men ingen Ronaldo

Manchester United har idag presenterat den trupp som kommer åka iväg på försäsongsturné i Asien och Australien. Det mest notabla, men väntade, beskedet är att Cristiano Ronaldo inte finns med. I vanlig ordning kommer dock ett större gäng ungdomsspelare åka med.

Erik ten Hag har tagit ut 31 spelare till den trupp som ska åka iväg på försäsongsturné för Manchester United nu under sommaren.

Första stoppet är Bangkok på tisdag, då man tar emot Liverpool. Därefter beger man sig till Australien för att möta Melbourne Victory, Crystal Palace, och Aston Villa. Man drar sedan vidare till Oslo för möte med Atlético Madrid och avslutar hemma på Old Trafford mot Rayo Vallecano söndagen den 31 juli.

Spelarna som kommer resa med runt halva jorden inkluderar de allra flesta men några namn saknas dock, där Cristiano Ronaldo är det största. Anledningen till att portugisen stavas från officiellt håll att det är av familjära skäl och från tidningarna skrivs det om att anfallaren vill lämna klubben. Vad som är hönan och ägget här lämnar vi okommenterat.

En annan som inte reser med är Phil Jones, som följer ett individuellt försäsongsschema. Detsamma gäller för Brandon Williams, som genomgår en smärre skaderehabilitering.

Från akademin hittar vi spelare som Alejandro Garnacho, Zidane Iqbal, och James Garner.

Sommarens första nyförvärv i form av Tyrell Malacia finns givetvis med även han och kommer inom kort få dra på sig den röda tröjan för första gången.

Truppen

Målvakter

David De Gea
Tom Heaton
Nathan Bishop
Matej Kovar

Försvarare

Eric Bailly
Diogo Dalot
Ethan Laird
Victor Lindelöf
Harry Maguire
Tyrell Malacia
Luke Shaw
Alex Telles
Axel Tuanzebe
Raphael Varane
Aaron Wan-Bissaka

Mittfältare

Amad
Bruno Fernandes
Fred
James Garner
Hannibal
Zidane Iqbal
Scott McTominay
Facundo Pellistri
Charlie Savage
Donny van de Beek

Anfallare

Tahith Chong
Anthony Elanga
Alejandro Garnacho
Anthony Martial
Marcus Rashford
Jadon Sancho