Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Kirsty Smith lämnar Manchester United
Ytterbacken fortsätter karriären i West Ham

Kirsty Smith lämnar Manchester United för West Ham United. Det bekräftar de båda klubbarna på fredagen.

Ytterbacken Smith, 28 år gammal, var en av de 21 spelarna i Uniteds första professionella damlag. På fyra säsonger som Unitedspelare spelade hon 58 matcher (51 från start) och hon bidrog med ett mål och fem assists.

I United var hon aldrig fullt ut ordinarie men hon var alltid ett pålitligt alternativ. Smith fick mycket speltid hennes tre inledande säsonger i klubben. Förra säsongen blev speltiden emellertid begränsad, aningen oförtjänt i mitt tycke.

Smith har signerat ett tvåårskontrakt hos West Ham, med option på ytterligare ett år.

Vi tackar Kirsty Smith för hennes insatser som Manchester United-spelare, och önskar all lycka i framtiden!