Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterklubben
Svensk supporterresa mot Fulham 2023

Helgen runt den 26-29/5 2023 anordnas en gemensam resa för alla lokalavdelningar i Sverige till Manchester för att se vårt kära Manchester United möta Fulham på Old Trafford. Förutom matchen kommer självklart andra gemensamma aktiviteter att anordnas och ett större event med ex-spelare är planerat under denna helg. Mer information angående detta kommer vid senare tillfälle och kommer att uppdateras löpande.

Meningen med denna resa är att samlas och möta nya och gamla United-vänner från hela Sverige, bli starkare i våra lokalavdelningar och självklart att skapa en ännu större svensk United-familj.

Vi hoppas nu att så många som möjligt kan och vill hänga med och för att göra detta så gäller följande:

  1. Skandinaviskt medlemskap MUSCS (är du inte medlem kan du registrera dig via denna länk)
  2. Engelskt medlemskap MUFC (är du inte medlem kan du enkelt bli det via MUSCS när du köper din biljett)

Alla bokar sin matchbiljett/hotell direkt via www.united.no/travel/ och detta bör göras så snart som möjligt då biljetterna försvinner i ett rasande tempo!

Själva eventet bokas och betalas även detta via united.no och kommer att finnas under fliken Tilläggsprodukter på sidan ”Min Manchester-tur” som du får när du gjort din bokning av matchbiljett/hotell.

Kostnaden för eventet är 200 NOK

Vi rekommenderar att boka även hotell via united.no då det dels är väldigt smidigt och också prisvärt.

Har du eget säsongskort men vill hänga med oss andra under denna helg? Skicka då ett mail så blir du inviterad till våra happenings under helgen. Betalning till eventet sker då på plats till en kostnad av 20 pund.

I dagsläget finns biljetter men tänk på att boka din matchbiljett i tid då många vill åka och det är först till kvarn som gäller.

Bokning/köp av matchbiljett, event och eventuellt hotell till detta sker löpande från och med när detta publiceras.  Sista dag för bokning/köp är när biljetterna är slut.

Har du frågor eller funderingar, vänligen kontakta Anna

anna@risingstarcomedy.se eller anna.ohlsson@muss.se

ALLA PRISER ÄR I NOK