Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ronaldo tillbaka i Manchester / Eriksen och Martinez på Carrington / Fernández till Preston

Det händer en del på Carrington idag. Cristiano Ronaldo är på plats tillsammans med Jorge Mendes för att reda ut sin framtid, samtidigt som Christian Eriksen och Lisandro Martinez förbereder sig för sina första träningspass. Utöver det så har vi lite transfernyheter och annat smått och gott att rapportera om.

Ronaldo tillbaka i Manchester

Cristiano Ronaldo är nu tillbaka i Manchester för att reda ut sin framtid. Det rapporterar The Athletics David Ornstein. Enligt Ornstein så är det fortfarande oklart om eller när Ronaldo kommer att träna med laget, men United håller kvar vid att portugisen inte är till salu.

Tidigare under dagen fick vi också bilder på Ronaldo och hans agent Jorge Mendes när de anlände till Carrington för att prata med bland annat John Murtough och Richard Arnold och portugisens framtid.

Eriksen och Martinez på Carrington

Även Christian Eriksen och Lisandro Martinez var på Carrington under dagen, och faktum är att de anlände i samma bil. Spelarna sitter dock i lite olika situationer där dansken officiellt är en United-spelare, vilket inte Martinez är än, men antagligen så kommer han att presenteras inom kort.

Match bakom stängda dörrar

Enligt Rich Fay på Manchester Evening News så kommer Manchester United att möta Wrexham någon gång i veckan. Matchen kommer att spelas bakom stängda dörrar där Erik ten Hag också kommer att använda sig av en del seniorspelare.

Enligt Fay så kan Christian Eriksen vara en spelare som kan få sina första minuter i en Unitedtröja.

Mourinho vill ha Bailly

Enligt den italienska journalisten Gianluca Di Marzio så ska José Mourinho vara intresserad av att återförenas med Eric Bailly och diskussioner ska redan vara igång kring ivorianens framtid.

Fernández till Preston

Álvaro Fernández kommer att spendera den kommande säsongen på lån hos Preston North End. Först att rapportera detta var Rich Fay, men även The Athletics Laurie Whitwell har nu bekräftat detta.

Flytten är inte officiell än men det verkar som att den kan bli det inom kort.

10 000 biljetter till juniorerna

Enligt Andy Mitten så har Manchester United gett bort över 10 000 biljetter till lokala skolor och fotbollsklubbar till söndagens match mot Rayo Vallecano.

Seger för U19

Manchester Uniteds U19 stod för en fin comeback när man tog ett 2-0 underläge och vände det till en 3-2 seger mot Nordirlands U18. Nordirlands båda mål gjordes i första halvlek, och med ställningen 2-0 i halvtid hade United mycket att göra för att ta sig tillbaka i matchen.

Det lyckades man dock med och stod för tre mål i andra halvlek. Dessa gjordes av Ethan Williams, Jack Kingdon och Ethan Ennis.

Nya tränare till akademin

Manchester United har anställt två nya tränare till sin akademi. Enligt Training Ground Guru så kommer David Hughes, tidigare i Cardiff City att ta över rollen som ”Professional Development Phase Coach” vilket innebär att han kommer att arbeta främst med U21-laget för att göra dessa redo för nästa steg i karriären.

Man har även anställt en ny huvudtränare för U15-laget. Den rollen kommer nu att fyllas av Martin Drury, som tidigare höll till i Bradford City.

Slutligen så kommer Adam Lawrence, som redan är i klubben att ta över rollen som tillförordnad chef av spelarutveckling för åldersgrupperna U14-U16 tills man hittar en permanent lösning.

Intervju med Lucia Garcia

Manchester Uniteds nyförvärv Lucia Garcia har gjort sin första intervju med klubbmedia.