Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Brentford it is

Vi gillar ju inte Brentford. Eller snarare, vi gillar inte deras tränares beteende. Sen har dom ju alldeles för många danskar och det kan väl aldrig vara positivt?

Anyways, ett gulklätt (?!) United ska försöka kickstarta säsongen i kväll och som vanligt har vi inga som helst förväntningar. Eftersom vi fortfarande har samma spelare, såg lika ofarliga ut som vanligt i premiären, och inte har löst någonting under – vare sig med Frenkie eller Snorungen – veckan som gått sedan Brighton är det svårt att ställa sig som positiv i detta läge.

Vi kommer att få se samma gamla United som vanligt, och vi kommer att bli lika uppgivna, irriterade och förbannade som vanligt.

Men vi ska ändå förstås få ta oss an uppgiften och andas lite optimism. Tänk om Eriksen är toktaggad för att möta sina polare? Vad händer om Scott McTominay bara äger mittfältet hela vägen från De Geas straffområdet upp till Brentfords dito? Maguire är helt överlägsen i defensiven? Vilken afton vi kan få!

Min elva ser hursomhelst ut så här:

DDG

Vigge – Varane – Martinez – Shaw

Eriksen – Fred

Sancho – Bruno – Hannibal

Rashford

UTFR.

Ciao.