Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Jakten på en seger

Ny vecka och United jagar fortsatt en seger i Premier League. Kommer den måhända ikväll mot Liverpool? Den stora nyheten är annars att Casemiro har anslutit till klubben och vad det verkar är fler nyförvärv på ingång, men i dessa tider vet man så klart aldrig vad som händer…

Här är en titt på veckan som gått och veckan som kommer.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan. United spelar ikväll mot Liverpool.

Dammatcher

TR: Manchester United – Paris Saint-Germain 1-0

Manchester United besegrade Paris Saint-Germain med 1-0 i semifinalen av Amos Women’s French Cup. Katie Zelem gjorde målet, mitt i andra halvlek, framspelad av nyförvärvet Lucía García.

Matchrapport

TR: Manchester United – Bayern München 0-3

Manchester Uniteds damlag var chanslösa mot Bayern München i finalen av Amos Women’s French Cup. Tyskorna var det klart bättre laget över 90 minuter och vann rättmätigt med 3-0.

Ungdomsmatcher

PL2: Everton – Manchester United 2-2

Marc Jurado och Isak Hansen gjorde Uniteds mål när man kryssade mot Everton i helgen. United ledde med 2-0 men bjöd in hemmalaget två gånger om.

P18: Manchester United – Nottingham Forest 3-0

Under lördagen hade juniorerna seriestart och man tog en komfortabel hemmaseger mot Nottingham Forest med 3-0.

Manni Norkett gjorde tidigt 1-0 efter att ha blivit frispelad av Sam Mather.

Precis innan halvtid var det sedan dags för tvåan, och det var ett riktigt fint lagmål. Unitedspelarna trillade runt bollen utan att motståndarna kom åt dem och till slut kunde Ethan Williams stöta in ett inlägg från nära håll.

Ethan Wheatley fastställde med kvarten kvar slutresultatet till 3-0.