Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Bud på Trapp / Casemiros farväl / Hanson lånas ut?

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Manchester United är intresserade av Frankfurts målvakt Kevin Trapp, och enligt rapporter har man lagt ett bud på tysken. Utöver det så har vi en del damlagsnyheter kring övergångar och landslagsuttagningar att ta upp.

United budar på målvakt

Enligt den tyska tidningen BILD så har Manchester United lagt ett bud på Frankfurts målvakt Kevin Trapp. Enligt Christian Falk så har budet inte avvisats av den tyska klubben än.

Enligt The Independents Miguel Delaney så ska Trapp också vara intresserad av en flytt till Old Trafford, men Frankfurt vill ha minst €10 miljoner för att släppa Trapp.

Hanson ut på lån?

Manchester United funderar på att skicka ut mittfältaren Kirsty Hanson på lån. Det rapporterar BBCs Emma Sanders. Enligt Sanders så ska flera WSL-klubbar vara intresserade, men än så länge utforskar man bara olika alternativ.

Casemiros farväl

Innan han presenterades på Old Trafford inför gårdagens match mot Liverpool så höll Casemiro under måndagsförmiddagen en presskonferens för att ta avsked av sin gamla klubb Real Madrid.

Ingen Unitedspelare i Norges landslagstrupp

Under dagen presenterade Norges damlandslag sin trupp inför deras matcher mot Belgien och Albanien som spelas i september. Lite överraskande så blev varken Maria Thorisdottir eller Vilde Boe Risa uttagna.