Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Groenen ser ut att stanna / EL-truppen registrerad / Garner tar farväl

Dagens nyhetssvep består av en del transfernyheter på damsidan, och där ser det ut som att Jackie Groenen kommer att stanna i klubben. Utöver det så har Europa League-truppen registrerats utan några direkta överraskningar. Det och en del annat hittar ni nedan.

Europa League-trupp registrerad

Manchester United har presenterat den trupp som kommer att spela i Europa League denna säsong. Truppen består av följande spelare: 

Målvakter: David de Gea, Martin Dubravka, Tom Heaton, 

Försvarare: Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka, 

Mittfältare: Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Fred, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Jadon Sancho, Donny van De Beek, 

Anfallare: Antony, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo.

Vissa kanske reagerar på att Anthony Elanga inte fanns med i truppen, men det är för att han platsar på B-listan då spelare som varit i klubben i minst två år sedan man fyllt 15 inte behöver registreras. När det kommer till Phil Jones och Brandon Williams så är de inte med i truppen på grund av skada.

Groenen ”på en bra plats”

Jackie Groenen har ryktats till PSG under sommarens transferfönster, och även om den holländska landslagsspelaren vill spela Champions League så säger hon själv till ESPNnl att hon är på en bra plats i Manchester United.

Enligt The Telegraphs Tom Garry så är det för tillfället inte troligt att United låter Groenen lämna klubben.

Villa favoriter för Hanson 

Enligt BBCs Emma Sanders så är Aston Villa i förarsätet när det kommer till Kirsty Hanson. Även Tottenham, Brighton och Leicester är intresserade utav Hanson, men för de sistnämnda så ser det inte speciellt troligt ut.

Nu meddelar också Tom Garry att Aston Villa är väldigt nära att ta in Hanson på lån.

Garners farväl

James Garner har tagit farväl av Manchester United på sin Instagram.

Leon tvåmålsskytt för Kanada

Manchester Uniteds Adriana Leon gjorde Kanadas båda mål i 2-1 segern över Australien tidigare idag. Leon blev utöver det också utsedd till matchens lirare.