Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Europamästarna redo för nya insatser / Martínez med i segermatch / Fyra uttagna till Wales play-off

Onsdagens nyhetssvep inkluderar uttagningen till det engelska damlandslaget. De regerande europamästarna kommer ha fyra United-spelare med på samlingen i Oktober. Vi inkluderar även en del ytterligare landslagsnyheter på både dam och herrsidan. 

Europamästarna redo för nya insatser

De regerande Europamästarna från England är redo för nya insatser mot USA och Tjeckien i kommande landslagsmatcher. Laget är redan klart för VM i Australien och Nya Zeeland nästa år efter en övertygande gruppseger.

Till matcherna mot USA och Tjecken ansluter en stark kvartett från United  i form Mary Earps, Katie Zelem, Ella Toone och Alessia Russo.

Martínez med i segermatch

Uniteds nya försvarsgeneral Lisandro Martínez spelade för Argentina i deras seger mot Jamaica igår natt. Resultatet skrevs till 3-0, bland annat efter två mål av Lionel Messi som kom in från avbytarbänken i minut 56. Det var Messis vinst nummer 100 med Argentina som måste ses som en av favoriterna i årets VM. D har 35 matcher i rad utan förlust vilket är nära Italiens rekord på 37 matcher.

 

Fyra uttagna till Wales play-off

Även till Wales landslag ser vi fyra United-spelare. Det gäller Carrie Jones, Hayley Ladd, unga målvakten Middleton-Patel och Chloe Williams. Det är en viktig match som väntar i play-off till VM mot Bosnien-Herzegovina.