Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ronaldo kan lämna i januari / Russo skadad / Parris kallas upp

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Cristiano Ronaldo hoppas få lämna Manchester United i januari. Utöver det så har vi lite landslagsnyheter på damsidan där Alessia Russo har dragit sig ur den engelska truppen samtidigt som Nikita Parris har anslutit.

Ronaldo kan lämna i januari

Enligt The Telegraphs James Ducker och Jason Burt så kan Cristiano Ronaldo lämna Manchester United i januari, och Erik ten Hag skulle inte stå i vägen för portugisen.

37-åringen uttryckte sin vilja att lämna klubben kort efter förra säsongens slut, och efter att ha velat ha kvar portugisen i klubben till en början så ska nu Ten Hag vara öppen att låta Ronaldo lämna om rätt bud kommer.

Det var varit minst sagt en tuff start på säsongen för Ronaldo som enbart startat i tre matcher, och när han väl spelat har han inte heller varit tillräckligt bra för att få en plats i holländarens startelva.

Och efter ytterligare en match på bänken mot Manchester City så hoppas nu Ronaldo kunna hitta en ny klubb i januari, vilket skulle vara det bästa för båda parter.

Russo drar sin ur den engelska truppen

Alessia Russo har dragit sig ur den engelska truppen på grund av en mindre skada. Det rapporterar Emma Sanders. Russo kommer att stanna kvar i Manchester United under damernas landslagsuppehåll och ingen ersättare kommer att kallas upp.

Parris landslagsuttagen

Efter skador på Leah Williamson och Lucy Parker så har Nikita Parris kallats upp till den engelska landslagstruppen inför deras matcher mot USA och Tjeckien.