Spelarbetyg: Omonia Nicosia - Manchester United 2-3
En målrik kväll på Cypern slutar med vinst

Det blev en målrik kväll på Cypern då Erik ten Hag ställde upp med allt han hade. Det fick bli en Rashford-inspirerad comeback efter att Omonia tog ledningen med en kontring i första halvlek.

Det var inte direkt en bra prestation från United i vad som skulle ha varit en enkel vinst mot Omonia. Det var ett ganska slarvigt United i den första halvleken som inte riktigt lyckades med avsluten eller passningarna i avgörande lägen. Det hela blev värre efter att Tyrell Malacia tappar bollen på offensiv planhalva och Omonia kontrar in ledningsmålet.

Det blev lite av ett annat United i den andra halvleken, mycket tack vare Marcus Rashford som bidrog med energi och kvalitet med sitt inhopp. Rashford gjorde två mål och en assist då United kom tillbaks och vann. Omonia hann dock få in ett sent reduceringsmål och jag måste säga att det känns lite sådär att vi släppte in två bollar med den startelva som vi hade.

David de Gea: 6

Kunde inte göra mycket åt något av målen. Hyfsad distribution och räddar bollarna han ska rädda.

Diogo Dalot: 6

Inte mycket att säga om Dalots prestation. Ganska bra offensivt.

Victor Lindelöf: 5,5

Gör ett misstag mot slutet av matchen men annars så såg Lindelöf ganska bra ut med tanke på hur lite han spelat på senaste tiden.

Lisandro Martinez: 6,5

Fint passningsspel från mittbacken. Hade ju inte supermycket att göra i försvarsspelet men såg ganska stabil ut när Omonia anföll.

Tyrell Malacia: 4,5

Utbytt 46. Tappar bollen som leder till Omonias ledningsmål vilket drar ner hans betyg ganska kraftigt.

Casemiro: 6,5

Utbytt 82. Hade inte så mycket att göra i sin roll men hans passningsspel såg bra ut och vi får nu hoppas att han får behålla sin startplats till helgen.

Christian Eriksen: 5,5

Eriksen såg ganska slarvig ut ikväll. Bidrar med några bra saker men överlag så såg han lite långsam och skakig ut.

Antony: 6

Utbytt 74. Antony såg farlig ut i första halvlek med ett fint skott som målvakten fick göra en fin räddning på. Den andra halvleken så slarvade han ganska mycket på bollen men överlag så kändes han farlig på sin högerkant.

Bruno Fernandes: 5,5

Utbytt 62. En Bruno prestation som vi sett ganska mycket av på senare tid. Slår några fina bollar under matchens gång (bidrar till Rashfords första) men hittar aldrig någon riktig rytm i spelet.

Jadon Sancho: 5

Utbytt 46. En väldigt passiv Sancho. Såg nästan ut att sakna lite fart på sin kant och utmanade inte Omonia försvaret nog mycket. Tog inte hemjobbet efter sin dåliga passning till Malacia som ledde till matchens första mål.

Cristiano Ronaldo: 5

1 assist. Det var en tydligt frustrerad Ronaldo som sökte klubblagsmål nummer 700 på Cypern. Han fick nöja sig med en assist i en match där han inte alls lyckades med det han försökte göra. Missade bland annat ett öppet mål i den andra halvleken.

Luke Shaw: 6

Inbytt 46. Inte mycket att säga. Kom in i andra halvleken och gjorde jobbet.

Marcus Rashford: 7,5

Inbytt 46. 2 mål. 1 assist. Det var ett väldigt fint inhopp av Marcus Rashford som gjorde två mål och en assist. Gav laget en massa välbehövd energi med sitt inhopp och såg överlag väldigt snabb ut. Lyckas inte med allt men med sina mål så vinner han denna match för United.

Anthony Martial: 7

Inbytt 62. 1 mål. Kommer in och gör direkt ett väldigt fint mål. Kul att se Martial spela med mer självförtroende.

Fred: n/a

Inbytt 74. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Scott McTominay: n/a

Inbytt 82. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Erik ten Hag: 7

Ställer upp med ett väldigt starkt lag och gör framförallt rätt byten i den andra halvleken. Även fast vi inte lyckades med allt så skapade vi ganska mycket mot ett lag mot satt djupt med deras backlinje och mycket av det är tack vare coachingen.