Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ungdomsmatcher / United i landslagen / Ronaldo missnöjd

I söndagens nyhetssvep kan vi läsa om matcherna för ungdomarna den här helgen, där inget av lagen vann. Vi tittar även till United i landslagen samt noterar missnöje från Ronaldos sida.

Det blir även lite övriga nyheter, där vi bland annat följer upp vad som sagts från polisens håll gällande matchbiljetter till Unitedsupportrar mot Chelsea.

England slog USA

Mary Earps spelade hela matchen mellan stolparna när England besegrade USA igår. Ella Toone byttes in i andra halvlek, medan Katie Zelem och Nikita Parris fick se matchen från bänken.

Inget av ungdomslagen vann

U18 utan chans

Det blev en tuff gårdag för U18, som åkte på 4-1 i baken mot Newcastle United.

Det var ändå United som öppnade målskyttet genom Finley McAllister men laget orkade sedan inte stå emot.

Målrikt när U21 kryssade

Uniteds U21-lagt tog emot Brighton & Hove Albion under gårdagen och fick en fin start efter att Kobbie Mainoo gjort 1-0 efter 20 minuter. Gästerna kvitterade emellertid och 1-1 stod sig till paus.

Brighton tog i andra halvlek ledningen men Mainoo skulle ge United liv igen med sitt andra för dagen. Hoppet svalnade dock när gästerna gjorde 3-2, och steg sedan igen efter att Björn Hardley satt dit 3-3, som också blev slutresultatet.

Polisens förklaring

I fredags rapporterade vi om att polisen i London ville reducera antalet biljetter för Unitedsupportrar inför matchen mot Chelsea den 23 oktober.

Förklaringen polisen ger är att man i samråd med Safety Advisory Group kommit överens om att tillåta färre bortasupportrar, för att kunna öka säkerheten och minska eventuella risker mellan klubbarnas respektive supportrar.

Ronaldo trött på Ten Hags metod

Enligt uppgifter från The Times ska Ronaldo inte vara helt nöjd med Ten Hags metoder och uppges även vara irriterad över att nederländaren tycks hålla fast vid en filosofi som uppenbarligen fungerade i Ajax men inte lika bra i United.

Huruvida det är kritik mot Ten Hag för att Ronaldo inte har fått det att stämma ännu låter vi vara osagt, men känslan är att det portugisens missnöje också har mycket att göra med hans egen situation för tillfället.

Carrick aktuell för tränarjobb

Enligt BBC uppges Middlesbrough vara intresserade av att tillsätta Michael Carrick på tränarsposten. 

Middlesbrough går trögt i ligan och sparkade för en vecka sedan Chris Wilder, därav är man nu på tränarjakt.

Utmärkelse till Rashford

Rashford stod för ett fint inhopp mot Omonia i tidigare i veckan och har nu belönats med utmärkelsen ”veckans spelare” i Europa League.