Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Varane tränar ensam / Russo tillbaka i träning / Ronaldo och telefonincidenten

Denna torsdag väntar match på Old Trafford mot Omonia. Låt oss hoppas på en fortsatt positiv trend. I nyhetssvepet tar vi upp att Varane tränar ensam och följer ett rehabiliteringsprogram efter sin skada mot City,  och att Alessia Russo är tillbaka i träning. Därtill lite uppdateringar om händelser vi rapporterat om tidigare. 

Varane tränar ensam

Raphael Varane tränade igår ensam under lagets uppladdning för Europa League. Han jobbar med att bli helt frisk från sin skada som han drog på sig mot Manchester City. Som vi alla vet gjorde Varane ett viktigt inhopp i slutet av matchen mot Everton senast. Det återstår att som han är tillgänglig för kvällens match och i så fall i vilken grad.

Russo tillbaka i träning

Alessia Russo är Manchester Uniteds kanske vassaste anfallsvapen i WSL. Hon kommer inte vara tillgänglig i helgens match mot Brighton men rapporteras nu vara tillbaka i träning. Marc Skinner hyllar hennes attityd under rehabiliteringen från en mindre skada.

United ligger inför helgens match tvåa bakom Arsenal och vill förstås fortsätta den positiva trenden.

Ronaldo och telefonincidenten

FA har nu formellt anklagat Ronaldo för olämpligt eller våldsamt beteende efter den incident som skedde i våras på Goodison Park där han sägs ha kastat iväg ett fans mobiltelefon. Ten Hag har uttalat sig bland annat med orden ”han kommer inte acceptera det”.

Nu förtydligas detta uttalande, som alltså inte är ett uttalande om själva anklagelsen i sig, utan snarare mot att Ronaldo och klubben inte skulle acceptera en avstängning för denna ”i stunden-reaktion”.

Unitedfans hotar med rättsliga åtgärder

Angående den stundande bortamatchen mot Chelsea och det faktum att Chelsea på uppmaning från polisen dragit ned antalet bortabiljetter, så har nu MUST inkommit med en skrivelse till lokala myndigheter i Hammersmith/Fulham där de hotar med rättsliga åtgärder.

Unitedfansen har uppenbarligen köpt biljetter i god tro och alla som bokat kan i nuvarande situation inte komma in på arenan.