Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester United - Newcastle United
Hakar United på tåget i toppen?

United tar idag emot Newcastle United hemma på Old Trafford och vill man fortsätta haka på där uppe i tabellen gör man bäst i att vinna. Det lär inte bli någon enkel match, då Newcastle både gör en del mål men framför allt släpper in väldigt få.

De Gea
Dalot Varane Martinez Shaw
Casemiro Fred
Antony Fernandes Sancho
Ronaldo

Enligt undertecknad är det mest anmärkningsvärda, i negativ bemärkelse, att Eriksen inte finns med överhuvudtaget. Troligtvis rör det sig om en skada eller sjukdom hos dansken. Inte heller McTominay finns med. I positiv däremot är att 17-årige Kobbie Mainoo finns med på bänken. Stort!

I övrigt noterar vi att Rashford tar plats på bänken och in kommer Sancho.

Manchester Uniteds lag

Newcastles lag

Ingen Alexander Isak i Newcastles elva. Svensken dras med skadebekymmer och ser eventuellt ut att missa matcherna fram till uppehållet senare i höst.

Införläsning

Om en dryg vecka vet vi på riktigt