Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Unitedsvepet
Jurado räddar poäng / U18 kryssar / Iqbal till landslaget

Dagens nyhetssvep har mycket fokus på ungdomsfotbollen då vi rapporterar om dagens matcher för U21 och U18. Vi rapporterar även om att Zidane Iqbal har kallats upp till landslagsuppdrag.

Jurado räddar poäng

2022/23 har såhär långt varit en väldigt tung säsong för U21. Laget finner sig nu på en 11:e plats i Premier League 2 tabellen och har bara lyckats skramla ihop en vinst på hela säsongen.

Dagens match mot Tottenham var ännu en svår utmaning. United fann sig i underläge 1-0 på tilläggstid när spanjoren Marc Jurado satte kvitteringen och räddade en poäng. Matchen slutade därmed 1-1 och är Uniteds sjunde kryss i serien.

U21 laget går tungt denna säsong men just Marc Jurado är en spelare som tagit tydliga steg i sin utveckling och kan definitivt vara en spelare som blir aktuell för herrlaget inom ganska en snar framtid.

U18 kryssar

Även U18 spelade fotboll idag och det blev kryss även där då United mötte Newcastle på bortaplan. Matchen slutade 2-2 efter att Newcastle kvitterade sent och United finner sig nu på 8:e plats i tabellen.

Målen på den röda sidan gjordes av Ethan Williams och Adam Berry. Se målen nedan.

Iqbal till landslaget

Zidane Iqbal har kallats upp till Iraqs landslag inför novembers vänskapsmatcher mot Mexico, Ecuador, Belgien och Costa Rica.