Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Pique avslutar karriären / Månadens mål / En ny derbyförnedring

Dagens nyhetssvep innehåller nyheterna om att Gerard Pique avslutar karriären. I övrigt så rapporterar vi om att månadens mål i United har röstats fram. Vi rapporterar även om att U21 förlorade derbyt med stora siffror.

Pique avslutar karriären

Förra Unitedspelaren och Barcelona-ikonen Gerard Pique avslöjade i veckan att han lägger skorna på hyllan. Pique kommer att spela sin sista match ikväll mot Almeria och sätter därmed punkt för en oerhört framgångsrik karriär.

Gerard Pique spelade i United-tröjan mellan 2004 och 2008.

Månadens mål

En blixt från klar himmel under mardrömsderbyt. Antonys fullträff mot Manchester city har röstats fram som månadens mål i United för oktober. Se målet nedan.

En ny derbyförnedring

Det blev inget roligt Manchesterderby för U21 laget då Manchester city U21 vann med hela 1-6 på Leigh Sports Village. United sitter efter detta resultat på en 11:e plats i Premier League 2 tabellen i vad som såhär långt har varit en väldigt jobbig säsong för U21.

Ett underhållande kryss för U18

Det blev ett väldigt underhållande kryss då Manchester United U18 mötte Arsenal U18 på Carrington idag. Matchen slutade 3-3 efter att Ethan Williams satt en sen kvittering med bara några minuter kvar att spela. United finner sig fortsatt på botten av gruppen i U18 Premier League Cup efter två tidigare förluster mot Aston Villa och Newcastle.

Uniteds mål i matchen gjordes av Manni Norkett och Ethan Williams (2).

Carrick har Iqbal på radarn

Nye Middlesbrough tränaren och förra United-mittfältaren Michael Carrick ryktas vara intresserad av att ta in Zidane Iqbal på lån. Iqbal hade en väldigt imponerande försäsong med herrlaget men har inte lyckats ta sig in i truppen såhär långt in på säsongen. Carrick ser nu en möjlighet för att använda sin United-historik för att låna in mittfältaren till januari.

Källan till detta rykte kan vi ta med en nypa salt men med Carricks coachningsbakgrund i United och faktumet att Iqbal haft det svårt att bryta sig in i A-lagstruppen så känns ett lån till Middlesbrough i januari inte helt orimligt för den irakiske mittfältaren.

Lopetegui klar för Wolverhampton

Idag så blev det officiellt att Julen Lopetegui blir ny huvudtränare för Wolverhampton. Spanjoren som senast var huvudtränare för Sevilla tar nu över rodret i Wolves efter att Bruno Lage fått sparken i början av oktober.