Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En helg med vändning mot shejkerna följt av Scouserslakt

Helgen blev verkligen en fullträff för både herr-och damlag. På Old Trafford vände United och vann mot City och igår asfalterade damerna Liverpool på hemmaplan. Mycket går Uniteds väg just nu.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

LC: Manchester United – Charlton Athletic 3-0

Manchester United avancerade i tisdags kväll till semifinal i Ligacupen. Detta efter 3-0 mot Charlton Athletic på Old Trafford. Antony öppnade målskyttet och sedan målade Marcus Rashford dubbelt i slutskedet.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Manchester City 2-1

Det blev en härlig eftermiddag på Old Trafford i lördags. Efter första halvlek fick man verkligen känslan av att vi kan spela jämt med de största. Det blev sedan besvärligt i delar av andra halvlek men Manchester United visade åter igen hög moral och teamkänsla och vände mot stadsrivalen.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Liverpool 6-0

Manchester United körde över Liverpool i Women’s Super League. Med tre mål i vardera halvlek vann United med 6-0 för sin största seger någonsin i den högsta divisionen.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

FAY: Stoke City – Manchester United 1-0

Manchester United kunde inte försvara sin FA Youth Cup-titel. Årets äventyr tog slut borta mot Stoke City. Hemmalaget gjorde matchens enda mål på en frispark som styrdes i mål via Unitedmuren.

P18: Blackburn Rovers – Manchester United 2-3

För U18 stod Blackburn för motståndet. Även här fick vi se en upphämtning från underläge 2-1 till seger 3-2. Den unge talangen Shea Lacey stod för dubbla assist till Dan Gore och Jack Kingdon. Även 15-årige Jayce Fitzgerald fick göra mål i matchen.

PL2: Manchester United – Liverpool 2-1

U21 lyckades vända mot Liverpool som satte 1-0 redan efter fem minuter. 1-1 sattes av Joe Hugill ganska tätt inpå ledningsmålet och United tryckte sedan på för en seger. Spelare som Brandon Williams och Zidane Iqbal fanns i startelvan. En fin insats fick se även av Isak Hansen-Aaoren.