Spelarbetyg: Barcelona - Manchester United 2-2
Ett bra resultat som kunde varit bättre

Manchester United fick med sig ett kryss tillbaka till Old Trafford. Ett resultat som man hade tagit på förhand, men såhär efter matchen så känns det som en missad chans.

Vidare till matchen så var det hemmalaget som inledde bäst där Robert Lewandowski hade en bra chans att ge Barcelona ledningen. United växte sig dock in mer och mer i matchen och skapade ett antal farliga chanser. Wout Weghorst brände bland annat ett friläge.

Sedan hade även Marcus Rashford en bra chans som tvingade fram en superräddning från Ter Stegen och Casemiro fick nicka helt ostört från en frispark, men brassens nick gick rakt på Ter Stegen. Istället blev de första 45 minuterna mållösa.

Andra halvlek var den raka motsatsen. Hemmalaget tog ledningen i den 50:e minuten, men bara tre minuter senare gjorde Marcus Rashford (såklart) 1-1. Rashford, som återigen var fantastisk var sedan högst inblandad i Uniteds ledningsmål när han enkelt tog sig förbi Raphinha och slog in en boll framför mål som styrdes in av Jules Koundé. Efter slarv från Uniteds så kunde dock Barcelona göra 2-2 i den 76:e minuten genom Raphinha, vilket blev slutresultatet.

Att vara besviken med 2-2 på Camp Nou känns konstigt, men jag tycker att man borde fått med sig en seger hem till England. Tyvärr så var det slarv från Uniteds del som kostade segern, men att ha med sig ett kryss tillbaka till Old Trafford känns ändå helt okej.

David De Gea: 7

Stod för en fantastisk räddning i matchens slutminuter som räddade ett kryss. Gjorde även några andra bra räddningar där han visade prov på sina fina reflexer. Kunde inte göra något åt Barcelonas kvitteringsmål.

Aaron Wan-Bissaka: 5

Felbedömer några bollar som enkelt kunde resulterat i baklängesmål, men framåt var han helt okej.

Raphaël Varane: 7

Tycker att fransmannen stod för en bra och stabil insats som vanligt där han bland annat vann många dueller.

Luke Shaw: 7

Precis som sin mittbackskollega så tycker jag att Shaw gjorde en bra match. Gjorde få misstag och var som vanligt bra med boll.

Tyrell Malacia: 5

Svajig insats från Malacia som behöver bli bättre defensivt.

Fred: 6

1 assist. Tycker att han spelade upp sig ju längre matchen gick. Gjorde ett imponerande jobb på De Jong som inte hade en bra match.

Casemiro: 7

Skönt att ha tillbaka brassen i startelvan. Gjorde som vanligt några bra brytningar, men tycker att han var riktigt bra i luften. Dock borde han kunnat slå en bättre passning till Shaw vid Barcelonas kvitteringsmål.

Jadon Sancho: 4

Utbytt 82′. Kommer nog att ta ett tag innan Sancho är tillbaka. Ser ut som att han saknar lite självförtroende och förtjänades att bytas ut.

Bruno Fernandes: 6

Gjorde en helt okej match men hade hellre sett honom centralt där han skapar betydligt fler chanser. Nu fick han istället spela på högerkanten där han ändå stod för en bra insats.

Marcus Rashford: 8

1 mål. Bäst i världen för tillfället. Har otroligt högt självförtroende som man bland annat kan se vid 2-1 målet där han bara drar förbi Raphinha på ett så otroligt enkelt sätt.