Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ägarnytt / Harry Kane fortsatt förstavalet / Två PL huvudtränare lämnar sina poster

Dagens Unitedsvep kommer med det senaste angående det potentiella ägarbytet. I övrigt så rapporterar vi om att Harry Kane ses som Erik ten Hags förstaval som ny forward i sommar. Vi rapporterar även om att Brendan Rodgers och Graham Potter har fått lämna sina tränarpositioner i respektive klubbar.

Ägarnytt

Vi har lite uppdateringar att tillge angående det potentiella ägarbytet som fortsätter att ockupera våra nyhetsflöden. Igår så rapporterade Simon Stone på BBC Sport att budgivarna som visat starkt intresse för att köpa klubben inte skulle vika ner sitt intresse ifall klubben mot förmodan skulle missa Champions League spel till nästa säsong.

The Guardian rapporterar även att budgivarna på Manchester United hoppas få svar på sina senaste erbjudanden denna vecka, och att det finns en oro från åtminstone en potentiell köpare att Glazers i slutändan kommer att ange den pågående bankkrisen som en anledning till att inte sälja klubben.

Harry Kane fortsatt förstavalet

Det är tydligt för många att Manchester United måste ta in en forward under årets sommarfönster och Harry Kane skulle vara Erik ten Hags förstaval, det rapporterar Laurie Whitwell.

Harry Kane går in i sitt sista år på sitt nuvarande kontrakt med Tottenham och källor nära United indikerar att Kane skulle vara öppen till en övergång till Old Trafford.

Detta skulle dock inte vara någon enkel deal att slutföra då Tottenhams ordförande Daniel Levy beskrivs som en svår man att göra affärer med då han förmodligen inte vill sälja Kane och skulle, med tanke på gamla tendenser, förmodligen dra ut på övergången så långt som möjligt.

Victor Osimhen, Goncalo Ramos och Evan Ferguson är andra namn som United har scoutat ifall ett drag för Harry Kane skulle rinna ut i sanden.

Två PL huvudtränare lämnar sina poster

Söndagen var en dramatisk dag i Premier League då två huvudtränare i ligan fick sparken. Brendan Rodgers fick lämna sin post som huvudtränare i Leicester efter en väldigt jobbig rad matcher och en nuvarande placering under nedflyttningsstrecket.

Senare under kvällen så kom även nyheterna att Graham Potter fick lämna Chelsea efter ännu en jobbig förlust dagen innan mot Aston Villa. Potter var huvudtränare för Chelsea i sju månader efter att han plockats in från Brighton under hösten.