Efter ytterligare tappade poäng så är det nu skarpt läge för Manchester United. Man spelar två matcher denna vecka, och det måste bara sluta med sex poäng.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Newcastle United – Manchester United 2-0

Manchester United fortsätter att tappa poäng i ligaspelet. I helgen åkte man på en 2-0 förlust mot Newcastle, och i och med det så åkte man ner från en tredje- till en fjärdeplats i tabellen.
Allt om matchen

Dammatcher

WSL: Brighton & Hove Albion – Manchester United 0-4

Damerna tog en komfortabel seger mot Brighton där Leah Galton stod för två mål. Det första kom efter 12 spelade minuter och det andra kom i den 66:e. Sedan skulle Rachel Williams och Lucía García göra varsitt mål vilket gav slutresultatet 4-0.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Manchester United – Arsenal 1-1

Reserverna fick möjligheten att spela sin ligamatch mot Arsenal på Old Trafford. Matchen spelades i helgen och slutade med att vardera lag fick nöja sig med varsitt poäng.

Det var bortalaget som tog ledningen i den 20:e minuten, men bara fyra minuter senare kvitterade United genom Mateo Mejia, assisterad utav Dan Gore.

1-1 blev också slutresultatet efter att andra halvlek slutat mållös.