Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet med presskonferens
Lovord och hopp från Ten Hag om Martial / Nytt namn i budgivningen / Lisandro om skadan

Här kommer dagens Unitedsvep med huvudtränarens tankar från den andra delen av presskonferensen som släpptes igår kväll. Vi rapporterar även om ett nytt bolag som är intreserade av en investering i klubben. I övrigt så rapporterar vi om Lisandro Martinez meddelande till supportrarna efter den allvarliga skadan.

Andra delen av Ten Hags presskonferens

Igår kväll så släpptes den andra delen av Erik ten Hags presskonferens där vi fick lite positiva tankar kring Anthony Martial. Vi fick också reflektioner kring ledar-situationen i klubben samt lite om matchen i torsdags.

Om Martials flexibilitet i laget

Han är bäst som en central forward men jag tror att han kan spela flera positioner.

Mer om Martial och hans betydelse i laget

Historien visar annorlunda men jag vill att han ska vara skadefri eftersom han är en fantastisk spelare. Han har definitivt egenskaperna för att spela toppfotboll. När han är i form spelar vårt lag bättre.

Kommer Martial att spela i klubben nästa säsong?

Från min synvinkel, ja.

Om ledare i truppen

Laget behöver fler ledare. Du behöver en grupp ledare. Bruno Fernandes och Harry Maguire är två men vi har fler, även [Raphael] Varane, även Casemiro, även David De Gea, och även [Lisandro] Martinez har utvecklats riktigt bra i det perspektivet, så vi har fler. De hanterar det genom samhörighet.

Om matchen i torsdags mot Sevilla

Jag kan inte bara säga det negativa om matchen [torsdagen mot Sevilla] eftersom vi spelade ganska bra fotboll under lång tid i matchen men du måste också hantera matchen. Om du vill vinna troféer måste du vara smart, du måste hålla dig till planen och inte låta en motståndare komma tillbaka i spelet. Du kan inte värma upp dem eller låta dem slå inlägg. Du måste vara medveten om att matchen är över om 90, 95, 96 minuter. Vi har fortfarande en lång väg att gå, jag är fullt medveten om det.

Nytt namn i budgivningen

Det Amerikanska aktiebolaget Carlyle är det senaste namnet i den pågående budgivningen för Manchester United. Aktiejättarna sägs vara intresserade av en stor minoritetsandel i klubben, alltså inte ett fullstort övertagande.

Carlyle håller ännu en låg profil i ärendet och därför så finns det inga vidare detaljer att tillgå.

Carlyle är inte det enda Amerikanska företaget som har visat intresse att investera i Manchester United då Elliot Management, Ares Management och Sixth Street är andra bolag som ryktats i budgivningen.

Lisandro om skadan

Matchen i torsdags mot Sevilla slutade dåligt på mer än ett sätt men det värsta ögonblicket var då Lisandro Martinez fick bäras ut från planen efter en allvarlig fotskada som avslutar hans säsong i förtid. Nu skriver Lisandro Martinez på sociala medier att han kommer att fortsätta att stötta laget från sidlinjen och tackar för alla stödjande meddelanden. Läs hela meddelandet från Lisandro nedan.

Ännu en derbyförlust för ungdomarna

Denna säsong har inte varit rolig när det kommer till derbymöten på U21 och U18 nivå. Igår så kom den senaste förlusten då U18 laget förlorande mot Man city med 1-3 på Trafford Training Centre.