Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: West Ham United - Manchester United
David de Gea blir Manchester Uniteds meste målvakt någonsin

Manchester United ska ikväll ta sig an West Ham United på bortaplan. Startelvorna för den sena söndagsmatchen är nu levererade. Det mest anmärkningsvärda ikväll är att Wout Weghorst får chansen från start.

De Gea
Wan-Bissaka, Lindelöf, Shaw, Malacia
Casemiro, Eriksen
Antony, Fernandes, Rashford
Weghorst

Vi noterar också att Alejandro Garnacho är tillbaka i matchtruppen efter skadefrånvaro.

David de Gea gör ikväll sin 540:e match som Manchester United-spelare. Med detta passerar han Alex Stepneys 539:e matcher som Unitedmålvakt. När domare Peter Bankes om knappa timmen blåser igång kvällens match blir De Gea därmed Manchester Uniteds meste målvakt någonsin.

West Ham Uniteds lag

Införläsning

Dags att ta sig ett steg närmare Champions League

Trötta spelare måste hitta ett sätt att vinna