Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Mount-bud påväg / Supporter arresterad

Söndagens Unitedsvep kommer med lite uppdateringar om Mason Mount och Harry Kane, två spelare som kraftigt ryktas till klubben. Vi rapporterar även om en supporter som blev arresterad i samband med FA-Cup finalen på grund av ett väldigt opassande tryck på sin tröja.

Bud på Mount

Manchester United verkar vara redo att buda £50m för Mason Mount efter att personliga villkor med spelaren överenskommits för några dagar sedan, detta rapporterar The Telegraph.

United tror att ett erbjudande på 50 miljoner pund är ett rimligt pris för den engelske landslagsmannen som bara har ett år kvar på kontraktet efter en mycket tuff kampanj i Chelsea.

Klubben kommer även att försöka att köpa loss Harry Kane från Tottenham men den övergången känns ganska orimlig vid detta tillfälle.

Supporter arresterad

En så kallad ”supporter” blev arresterad på Wembley Stadium i samband med gårdagens FA-Cup final efter att personen haft på sig en Unitedtröja med nummer 97 och texten ”Not Enough” på ryggen. Trycket på tröjan var en tydlig referens till Hillsborough-olyckan 1989 där 97 Liverpool-supportrar tragiskt förlorade sina liv.

Personen har anhållits misstänkt för allmänt ordningsbrott. Läs mer på The Guardian.