Villa spräckte U18s segersvit

Aston Villa blev det lag som spräckte U18s segersvit på sex raka segrar när man vann med 3-1 på hemmaplan över United.

Det var också hemmalaget som tog ledningen i matchen. Det efter en halvtimmes spel när Villas målvakt plockade ned en Unitedhörna och kontrade snabbt.

Direkt i andra halvlek kvitterar dock United genom Devonte Redmond. Men det var inte Uniteds match det här, och Aston Villa återtar ledningen endast sju minuter senare. Aston Villa ökar också på till 3-1 med 20 minuter kvar av matchen och det blir det sista som händer i målväg.

Aston Villa U18 – Manchester United U18 3-1

Uniteds mål: Redmond (46)
United: Henderson – Barber, McConnell, Borthwick-Jackson, Thompson (Reid 76) – Harrop, Goss, Willock, Redmond (McTominay 85) – Mitchell (Croskery 76), Fletcher